Error of Calibrating to anbient light

Viso Systems Forums LabSpion Error of Calibrating to anbient light

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #4724
    hardik
    Participant

    hello, I am new user of LabSpion. When I am doing testing many times window pops up and saying Calibrating to Ambient Light and its keep running and never stop. Every time I have to cancel it and start over again. Do you know what is the problem in it? is it problem of setup or something else.

    #4725

    Hi Hardik,

    First of, what version of the Light Inspector are you using ?

    And could you post a picture of the error ?

    Anders

    #4727
    hardik
    Participant

    hello,

    Currently, I am using Version 5.80.

    picture of error
    and it keeps running until I close the software.

    #4728
    hardik
    Participant

    Picture link for error

    #4730

    Maybe just upload the picture to Imgur

    #4731
    hardik
    Participant

    pic of error

    #4732
    hardik
    Participant

    you can check it over here,

    https://paste.pics/df7bede360014504eb38ecd50ae61e8a

    I tried but I couldn’t upload the picture but u can copy-paste given link and u will fin the picture.

    #4733

    The link works.

    I havn’t had this issue before.

    Does it turn of the lamp?
    Do you use manual power control?

    #4734
    hardik
    Participant

    yes it turns off and its not on manual power mode

    #4735

    Okay.

    Thank you for the information, I will try to look into it 🙂

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic. Click here to login or register